Ο Απολογισμός του eistinpolin.gr το 2017

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του eistinpolin.gr 2017

Η πρωτοφανής στα χρονικά δημοσιογραφική εμμονή στην επερχόμενη επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα εισερχόμενης εντολής. Ο τρίτος πυλώνας στήριξης των σχεδίων της Νέας Τάξης βασίζεται στα καταχρεωμένα κανάλια που προσφέρουν «ειδήσεις» μέσα από το «βλέμμα» και την «οπτική γωνία» του χρηματοδότη. Ο σκοπός της λειτουργίας ΔΕΝ είναι το χρηματικό κέρδος ΑΛΛΑ η «κοίμηση» ή ο «αποπροσανατολισμός» της κοινής γνώμης, ώστε να υποβοηθήσουν στην πραγματοποίηση του σχεδίου. Τί ακριβώς έκαναν παλιά;
Όταν ο Ελληνικός στρατός ήταν στην Μικρά Ασία φώναζαν «φέρτε πίσω τα παιδιά».
Την στιγμή της εισβολής του ’74 στην Κύπρο, οι σταθμοί μετάδιδαν Τραγούδια…
Τα επιτελεία των ΑΘΗΝΩΝ έλεγαν: «Άσκηση κάνουν οι Τούρκοι», «μη βαράτε».
Καθημερινά άρθρα εφημερίδων που θα θέτουν ερωτήματα, όπως :
Λέτε να κρίθηκε η «τύχη» της Κύπρου στη Γενεύη;
Λέτε τα Ευρωπαϊκά χέρια να έδωσαν το 38% στην Τουρκία;
Γνωρίζετε ,ότι τις πρώτες ημέρες η εισβολή περιοριστικέ σε μια λωρίδα παραλιακή και εάν ΠΕΤΟΥΣΑΝ μερικά Ελληνικά FADOM δεν θα έμεινε ΤΟΥΡΚΟΣ;
ΛΕΤΕ να κινδύνευε το Σχέδιο και έπρεπε να έρθει Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από το Παρίσι;
ΛΕΤΕ έτσι να αποπροσανατόλισαν για να δοθεί η «ανακωχή» =εισβολή περιπάτου;
ΔΕΝ πρόκειται να δεις, διότι έχει αναβαθμιστεί σε επιστήμη η παραπληροφόρηση.
Να συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό και το 2018!!!
Παρεμποδίστε το συλλαλητήριο για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Σας ΖΗΤΩ να αρχίστε να συγκρίνεται.
Από την eistinpolin.gr δεν είχατε ροή ειδήσεων!
Αυτή την ροή την βρίσκατε στα χιλιάδες κείμενα του πολέμου που ξεκινούσε τις Αλκυονίδες ημέρες του ‘17, το Πάσχα , το καλοκαίρι , τον Οκτώβριο του ’17..
Από την eistinpolin.gr διαβάσατε το « 2017 έτος ειρηνικής προετοιμασίας».
Το 2017 έφυγε, ποιος ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ;

Από τα μεγάλα ονόματα θα δεις άρθρα που δείχνουν τον επερχόμενο πόλεμο.
Το θέμα παραμένει ίδιο με μικρές παραλλαγές και πρωτοφανή διάσταση.
Διακρίνεις μια εμμονή στην επίθεση και μια ΣΙΩΠΗ στα μέτρα αντιμετώπισης της.
ΠΙΕΣΗ για ΠΡΟΤΑΣΗ Νέου ΝΟΜΟΥ αύξηση της θητείας δεν θα δεις….
ΛΕΤΕ να στοχεύουν μόνο στην σπορά της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ;
ΛΕΤΕ να αδιαφορούν για την ΕΚΒΑΣΗ του πολέμου;
ΛΕΤΕ να ζητούν την επιτυχία του σχεδίου: «Μείωση της Ελληνικής επικράτειας..» ;

Από την eistinpolin.gr «ο Δούρειο Ίππος των Αθηνών» και «το ψευτορωμαίικο» επισημάνουν, ότι ΑΥΤΟ το κράτος «αναζητά ακόμα την χαμένη Ελευθερία».
Ζούμε στις στιγμές της ΝΕΑΣ παρακμής « της πόλις των Αθηνών» που επιμένει να ΜΗΝ συνειδητοποιεί την δύναμη της . ΕΠΑΙΞΕ τον ρόλο της πρωτεύουσα του ψεύτικου Ελληνικού κράτους που αποτίναξε τη παλιά «Αθηναϊκή Δημοκρατία», εις το όνομα της Ευρωπαϊκής μόδας που απαιτούσε να ενδυθεί τα «κουρέλια της δημοκρατικής ασυλίας» και ΕΧΑΣΕ.
Η ΑΘΗΝΑ ψυχορραγείς και γι΄αυτό ΧΤΥΠΑ αλύπητα τον ΕΛΛΗΝΑ.
Βλέπει στην κλεψύδρα, ότι ο χρόνος της ως Πρωτεύουσα, τελειώνει και συλλογιέται: Ούτε τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ πέτυχα, μα ούτε και Πρωτεύουσα θα μείνω.
Ρίγος περνά από τις ραχοκοκαλιές της πολιτικής εξουσίας, σχεδόν 200 χρόνια παλεύουμε να γκρεμίσουμε τα θεμέλια «ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», τους διασκορπίσαμε δια της μετανάστευσης στα τέσσερα σημεία της γης, χτίζουμε ακόμα και ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑ, μα η ΡΙΖΑ των Ελλήνων δεν ξεριζώθηκε. Ο χρόνος τελειώνει και προς ενίσχυση της ίδιας πολιτικής έρχεται η θρησκευτική εξουσία να εγκαταλείψει το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΙΜΝΙΟ και γλυκοκοιτάζει την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ………μα ο ΕΛΛΗΝΑΣ γνωρίζει και γίνεται εκείνη Η ΠΕΤΡΑ που δεν κατέχετε ,που αποκολλείται, κυλά, κατρακυλά ,χτυπά ,διαλύει και συντρίβει τα ΠΗΛΙΝΑ πόδια του Νέου Συστήματος που όχι μόνο χρησιμοποιεί αλλά απαξιώνει τον Άνθρωπο.

ΓΙΑΤΙ;
Διότι, η eistinpolin.gr σας έδειξε, ότι « Ο Καπετάνιος της Ελλάδας» είναι ΑΛΛΟΣ.
Το πρώτο σκαλοπάτι σωτηρίας, βρίσκεται στο:
ΕΑΝ ψυλλιάζεσαι την «ειρωνεία της κομματικής επιλογής» και μετράς το «άτοπο του Ευρωπαϊκού μονόδρομου» στις απώλειες του εθνικού νομίσματος, της εργασίας, των επιδομάτων, της πρώτης κατοικίας, των οικονομικών σκανδάλων που παραγράφηκαν, την παραχώρηση των πλούσιων Ελληνικών «οικοπέδων» σε ΞΕΝΕΣ εταιρίες και την δήλωση περί «μείωση της Ελληνικής επικράτειας»……………. ΤΟΤΕ καταλαβαίνεις το « τεχνικό πρόβλημα της εξουσίας».
ΕΑΝ νιώθεις το αδιέξοδο «της προόδου», σε κυκλώνει η απελπισία «της ανάπτυξης» και γενικά θέτεις ερωτηματικά για τα αποτελέσματα της πορεία μας…. τότε ΖΕΙΣ.
Εάν παράλληλα αναρωτιέσαι ,μήπως ανήκω σε εκείνους που: «θα ακούτε και δεν θα καταλαβαίνεται, θα βλέπετε και δεν θα νοείται, διότι έγινε βαριά η καρδιά μου»… τότε όχι μόνο ζεις αλλά έκανες το ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ, διότι:
Κοιτάζεις τον ΕΑΥΤΟ σου στον καθρέφτη, πλησιάζεις την φιλοσοφία του ΣΩΚΡΑΤΗ και μετράς τα όσα «αρεστά» και τα όσα «πρέπων» έπραξες. Συλλογίζεσαι και εάν υπάρχουν μεγάλα λάθη που συνοδεύονται από αβάσταχτο καημό, γνωρίζεις το βάρος των πράξεων και ΖΗΤΑΣ την ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΖΗΤΑΣ, αυτό το διαβατήριο που έχασες. Αυτό το ΛΕΥΚΟ ψυχικό ταξιδιωτικό έγγραφο επιστρέψει μόνο στο ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ του Ιερέα και στα δάκρυα του Μυστηρίου της ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΑΥΤΕΣ τις μετρημένες καθαρές ψυχές μετράει ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ και παρεμβαίνει.
«Συμφέροντα Βαρβάρων θα χαλάσουν τη συμφωνία».
Ήθελαν δημοκρατικά τη «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης», ήθελαν «Ευρωπαϊκή Τουρκία», ήθελαν «Μακεδονία», ήθελαν «Μεγάλη Αλβανία», ήθελαν «Κουρδιστάν». Ήθελαν...μα ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ δίνει εντολή στον ΥΙΟ ΧΡΙΣΤΟ και ΘΕΟ να καθίσει στα δεξιά Του, διότι οι Ανθρώπινες ηγετικές πονηρές ενέργειες έφτασε την ΟΡΓΗ Του ΘΕΟΥ που ΔΕΝ μπορεί πλέων να βλέπει την κατάντια των ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.

Στην «ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ» ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ της ΕΥΡΩΠΗΣ, καθώς στην Ισπανία διώκουν νόμιμα τους Καταλανούς ηγέτες, διότι ζήτησαν ανεξαρτησία και για τον ίδιο λόγο βαφτίζει ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ τον Ερντογάν που διώκει τους Κούρδους.
Σχεδίασαν όχι τον διαμελισμό αλλά των ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Ελλήνων που τους ΩΘΗΣΑΝ σε μετανάστευση και ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ την επιδοτούμενη Λαθρομετανάστευση = ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.

Μα ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ είδε τον ΛΑΚΚΟ που σκάψατε για τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ υπηκόους του και ανέλαβε ΔΡΑΣΗ.
ΣΕ ΡΩΤΩ και ΣΚΕΨΟΥ;
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
Ναι ή όχι;
ΣΕ ΡΩΤΑΩ:
ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΧΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ;
Τώρα η Τουρκία γνωρίζει ότι η Ευρώπη θέλει ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.
ΓΙΑΤΙ να ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ να βρεθεί αντιμέτωπη με την Ευρώπη και την Ελλάδα και τους Κούρδους;
ΛΕΤΕ τα Μ.Μ.Ε. ΖΗΤΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ – ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ;

Παράλληλα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ μην ξεχνάς, ότι:
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ βρίσκει την πηγή της ΣΟΦΙΑΣ που ανήκει μόνο στον ΕΝΑ και ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ . Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ πορεύονται μαζί, διότι το ΑΙΩΝΙΟ ΘΕΙΟ και η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ συνδέονται , το Ελληνικό πνεύμα νικά το πεπερασμένο της Ευρωπαϊκής ύλης και η «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» έρχεται.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ή το «κοσκίνισμα» έχει ξεκινήσει, απίστευτα γεγονότα θα εξελίσσονται εμπρός στα μάτια σας(και η Ελλάδα θα παραμείνει αμέτοχη των πολεμικών γεγονότων που ακολουθούν), μα τα «άθεα γράμματα των Σχολείων και των πανεπιστημίων» δεν θα βοηθούν τη σκέψη στην σωστή ακολουθία της ροής.
ΓΙΑΤΙ;
ΔΙΟΤΙ, απόρριψες τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ:
Μεσονυκτικό για τους Νεκρούς.
Όρθρος ευχών για τους Ζωντανούς.
«εις την Πόλιν» , « eistinpolin.gr » και « καλήν απολογίαν ».

Διαβάστηκε 2704 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 16:59

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.