Η πρώτη επιβεβαίωση των ισχυρισμών

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ

Καθώς η Δημοσιότητα μονοπωλείται γύρω από την Τουρκική προκλητικότητα …
Καθώς το «ειρήνη και φιλία» έφερε μονομερή «μείωση θητείας»…
Καθώς το «κλείσιμο στρατοπέδων» συνδυαστικέ με «ειρηνική εισβολή» στα νησιά…
Καθώς στο τιμόνι της Ελλάδας παραμένουν εραστές των «ανοιχτών συνόρων»….
Καθώς οι ίδιοι δημοσιογράφοι που σε έλεγαν «Εθνικιστή» σήμερα σε τρομάζουν…
Συνειδητοποιείς ότι σε γέλασαν….
Μα ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ:

ΤΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΙΜΙΑ έχουν παραχωρηθεί από την κρίση των ΙΜΙΩΝ του 1996 στην Τουρκία. Τότε στις μυστικές συνομιλίες αποφυγής του πολέμου , το ΟΣΜΙΟ παραχωρήθηκε στην γείτονα και προφανώς σιωπηλά υιοθέτησαν την αποδοχή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών- νέων ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ στην ελληνική επικράτεια προς εκπλήρωση του δεύτερου σχεδίου. Αυτό περιλάμβανε το «μείωσης της ελληνικής επικράτειας» και τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΛΛΑ «Άλλα μελετούν τα βόδια και άλλα ο Ζευγάς».

Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ στο σχέδιο «Ευρωπαϊκή Τουρκία(με νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και Θράκη)» με αντάλλαγμα το «Κουρδιστάν» έφερε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των σχεδίων ……

Η Ευρώπη ΖΗΤΑ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ…
Διότι η Τουρκία δεν υπακούει στο σχέδιο, μα κυρίως....

Διότι η ΤΟΥΡΚΙΑ αυτομόλησε στην ΡΩΣΙΑ…

Το πρόσφατο επεισόδιο στα ΙΜΙΑ επιβεβαιώνει την ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ, η Ευρώπη προσπάθεια και ΖΗΤΑ ΑΦΟΡΜΗ για να έρθει με τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ.
Η προβαλλόμενο σκηνικό πολέμου στο Αιγαίο ΕΦΕΡΕ αποτέλεσμα.
ΠΟΙΟ είναι αυτό;
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 42 της Ε.Ε. που επικαλείται (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ) η Ελλάδα…

Δημοσιεύθηκε 17 Φεβρουαρίου 2018 09:48 στην κατηγορία
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ triklopodia.gr

Το άρθρο 42 της ΕΕ επικαλέστηκε η Ελλάδα για την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο!

Έγγραφο.........

Η προβολή των δύο βίντεο από το επεισόδιο στα Ίμια, προκάλεσε την έκπληξη των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, καθώς και των Μονίμων Αντιπροσωπειών αυτών, που τα παρακολούθησαν. Δεν θα ‘πρεπε να εκπλήσσονται. Από το 1974 ακούνε διαρκώς από την Ελλάδα για την προβληματική, παραβατική και προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Πριν από την προβολή ειπώθηκαν δύο λόγια από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, σχετικά με την τουρκική επιθετικότητα και την καταδίκη που πρέπει να έχει απ΄ όλους τους Ευρωπαίους και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους. Την έχει με την ένταση που πρέπει; Όχι απ΄ ότι φαίνεται.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία σ΄ αυτή τη σύντομη παρέμβαση που έκανε ο αντιναναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης, επικαλέστηκε το άρθρο 42 (7) της Συνθήκης της ΕΕ που προβλέπει:
“Εάν ένα κράτος-μέλος είναι θύμα ένοπλης επίθεσης στο έδαφός του, τα άλλα κράτη-μέλη θα πρέπει να έχουν απέναντί του μια υποχρέωση βοήθειας και συνδρομής με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, σύμφωνα με το Άρθρο 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό δεν θα πρέπει να θίγει τον ειδικό χαρακτήρα της πολιτικής ασφάλειας και άμυνας ορισμένων κρατών-μελών. Οι δεσμεύσεις και η συνεργασία σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τις δεσμεύσεις απέναντι στο ΝΑΤΟ, το οποίο, για εκείνα τα κράτη που είναι μέλη του, παραμένει το θεμέλιο της συλλογικής άμυνας και το όργανο της εφαρμογής της”.
Επίκληση αυτού του άρθρου είχε συζητηθεί τον Νοέμβριο του 2015, όταν η Γαλλία χτυπήθηκε από τρομοκράτες φανατικούς ισλαμιστές. Προφανώς ισχύουν οι προβλέψεις του και για κράτη τρομοκράτες όπως η Τουρκία.

militaire.gr

Διαβάστηκε 2386 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 14:33

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.