To καλομαθημένο παιδι της Ευρώπης

Το καλομαθημένο παιδί της Ευρώπης

Αφού οι ηγέτες του Ψευτορωμαίικου σκάβουν και πάλι το λάκκο των Πιστών ΜΟΥ,διαλύουν το στρατό, συρρικνώνουν την αστυνομία, απελπίζουν τον Έλληνα, νομοθετούν επιδοτώντας τους παράνομους, απαλλοτριώνουν από τους ιθαγενείς,
ψηφίζουν τη θεμελίωση μεγάλου ΤΖΑΜΙΟΥ σε χώρο εκκλησίας στο βοτανικό…εκδιώκουν με εισαγγελικό πόρισμα Έλληνες που φυλάνε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ,-Πού είναι οι Ορθόδοξοι ποιμένες ΜΟΥ;-
Θα ξεκινήσω τα ανταποδοτικά τέλη.

ΞΥΠΝΑ τον ΗΓΕΤΗ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, «στρίψε τη βίδα» στο παραχαϊδεμένο παιδί των Νατοϊκών δυνάμεων, αυτή η δύναμη των 70 και πλέον εκατομμυρίων να μη κοιμηθεί, αλλά άγρυπνη να ΖΗΤΑ και να ΑΠΑΙΤΕΙ, όσα τη ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.
ΤΗΣ ΔΩΣΑΤΕ Ευρωπαίοι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ και την πήρε….
ΔΕΣΑΤΕ Ευρωπαίοι, χειροπόδαρα την ΚΥΠΡΟ στη ΓΕΝΕΥΗ το’74 και την πήρε..
ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ τα νησιά ΙΜΙΑ και το κρυμμένο όσμιο το 1996 και τα πήρε…
Η ΤΟΥΡΚΙΑ έμαθε και ξέρει μόνο να παίρνει…
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΑ ¾ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ;
Η ΤΟΥΡΚΙΑ έχει υπηρεσίες που φυλάσσουν τα συμφέροντα της ΧΩΡΑΣ.

Η εξουσία του Ψευτορωμαίικου έμαθε να δίνει.
Ακόμα και από το «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», χάθηκε το «ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».
ΛΕΤΕ να χάθηκε, διότι το όνομα παραπέμπει σε αμαχητί χρεοκοπία ;
Επειδή ακριβώς, ΟΛΑ τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ή ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ, ρωτάς:
ΛΕΣ για αυτό δεν μπορούν να φυλάξουν τον Πρωθυπουργό της ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σε υπηρεσίες αλλά πώς να φανούν, όταν οι ηγέτες δηλώνουν το «μείωση της ελληνικής επικράτειας…»;

Μα η υπομονή ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ τελείωσε.
Τελείωσε καθώς όχι μόνο οι πολιτικοί ασπάζονται και προσκυνούν άλλα δόγματα, αλλά και αυτοί οι αντιπρόσωποι του Αρχιερέως ΧΡΙΣΤΟΥ επί της γης, αποφάσισαν να υιοθετήσουν την πολιτική θέση των εξεγέρσεων της πλατείας. Η Συγκέντρωση βαφτίστηκε «Σύνοδος» και «το στενό μονοπάτι» της Ορθοδοξίας ζητά την οδό. Τα θεμέλια της άνευ προϋποθέσεων Ένωση όλων των χριστιανών έπεσαν και ακολουθεί το θρησκευτικό «όλοι μαζί τα φάγαμε» και «όλες οι θρησκείες τον θεό δοξάζουν».
ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Μα ξαγρυπνούν κάποιοι κοσμοκαλόγεροι και καλόγεροι, ακόμα και μερικοί κληρικοί φυλάσσουν το «γερμανικό νούμερο», εκεί στο νυχτερινό 2-4 προσεύχονται κόντρα στο ρεύμα: «Πάντα τα έθνη εκύκλωσάν με, και το ονόματι Κυρίου ημυνάμην αυτούς». Τέτοιες προσευχές υψώνεται ανεμπόδιστα και φτάνουν όχι μόνο στα αυτιά των Αγγέλων, αλλά στο κατώφλι του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ και ….εισακούγονται.
Ο ΥΙΟΣ του ΘΕΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ πήρε νέα εντολή:
"Κάθισε εις τα δεξιά, έως Σου θέσω τους εχθρούς σου υποπόδιο των ποδών σου".

«Η Τουρκία να γνωρίζει το μυστικό, τρείς ημέρες νωρίτερα από τους Χριστιανούς». Πάσχισαν να εφαρμόσουν την «Νέα Τάξη Πραγμάτων» στο καλοθρεμμένο παιδί, αλλά αυτό έχει το «τρίτο μάτι» στην πλάτη και φυλάσσει την έννοια της Πατρίδας . Δοκίμασαν το πρώτο δόλωμα «των 30 αργυρίων» της προδοσίας ,αυτό που πετυχαίνει στο Ψευτορωμαίικο αλλά γύρισε άπραγο από την γείτονα. Επιχείρησαν με δολοφονικές απόπειρες αλλά απέτυχαν, επιστράτευσαν τους γνωστούς Στρατηγούς αλλά το Πραξικόπημα χτύπησε στον «Φωνή λαού, οργή Θεού». Έπεσαν τα δύο πρώτα τακτικά μέσα που χρησιμοποιούν για να «επιβάλουν» το θέλημα τους.
Τώρα ξεσκουριάστε τα ΟΠΛΑ σας που έμειναν σκονισμένα από τον Β’ Παγκόσμιο. Τώρα θα φωνάζετε κατά του «Σουλτάνου», που καταπιέζει τη Δημοκρατία.
Τώρα θα λέτε είναι δικτάτορας, διότι δεν θέλει την «Ευρωπαϊκή Τουρκία».
Μα θα σιωπάτε στην εκδίωξη των Καταλανών ηγετών.
Τι ακριβώς κάνετε;
Οργώνεται την κοινή γνώμη και σπέρνετε κατά του Ερντογάν και της Τουρκίας,διότι καταλαβαίνετε, «αργά αλλά σταθερά», ότι θρέψατε τον Βρούτο και επειδή γνωρίζετε την ιστορία, περιμένετε το ΜΑΧΑΙΡΙ στην πλάτη ΣΑΣ.

Η Τουρκία του Ερντογάν ΑΛΛΑΞΕ το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
Τώρα ο άσπονδος εχθρός δεν ακούει τις εντολές σας, ΔΕΝ αρπάζει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΔΕΝ πειράζει την ΘΡΑΚΗ, ΔΕΝ δίνει ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ και η Τουρκία ,ο πολυπληθής λαός επάνω στον οποίο χτίσατε το πρώτο μεγάλο εμπόδια στην κάθοδο της ΡΩΣΙΑΣ στη Μεσόγειο, ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ προς τα ΒΟΡΕΙΑ.
ΛΕΤΕ να ανταποδίδει τη φυγή του Γκορμπατσόφ;
ΛΕΤΕ να αντισταθμίζει τη διάλυση του Ανατολικού Συμφώνου;
ΛΕΤΕ να «συνωμοτεί» ο Σύμπαν;

ΕΣΕΙΣ που διασκορπίζετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ και «νομιμοποιείτε» παράνομους,Εσείς που «επιχορηγείτε» αλλόθρησκους και «απαλλοτριώνεται» τα σπίτια ντόπιων,Εσείς που δώσατε χαρτιά ευρώ άνευ αντικρίσματος χρυσού και λάβατε «οικόπεδα», Εσείς που σπείρατε ανεργία και πυροδοτήσατε την ανασφάλεια και τις αυτοκτονίες, ΕΛΑΤΕ «στον ΛΑΚΚΟ που σκάψατε για την ΕΛΛΑΔΑ»!!!
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ο νεοσύστατος Ευρωπαϊκός Στρατός στον 25ο Παράλληλο!!!
ΕΔΩ, στην Θάλασσα της «ειρήνης» θα ξεπληρώσουν την καταστροφή του ‘22.
ΜΠΡΟΣΤΑ από τα «ξεχασμένα» νησιά της Άγονης γραμμής και του Αιγαίου που έντεχνα βαφτίσατε σε Ανατολικό, να φέρουν οι εραστές της «Λυκοφιλίας» πάσα δύναμη πυρρός, διότι οφείλουν να λάβουν μέρισμα από τον σχεδιασμό ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝΑ Χριστούγεννα έκανες και για πόλεμο άκουγες, ΦΩΤΑ γιόρτασες και για «ετοιμότητα» σου μιλούσαν, Αλκυονίδες θα περάσουν, το ΠΑΣΧΑ θα έρθει και ακόμα θα χτυπούν τα ψεύτικα τύμπανα του πολέμου, διότι ψάχνουν ΑΦΟΡΜΗ.
Οι προϋποθέσεις του Πόλεμου ΔΕΝ έχουν ακόμα εκπληρωθεί.
Περίμενε ήσυχος, μα ξάγρυπνος.
Έκανες ποτέ σου το Μεσονυκτικό;
Διάβασες ποτέ την Ακολουθία του Όρθρου;
Κράτα αυτές τις μικρές προσευχές που παραμερίζουν την καταχνιά της απελπισίας, διώχνουν τα σύννεφα «του πολέμου της τριήμερης επίθεσης » και γαληνεύουν την καρδιά. Μείωσε την τηλεόραση, άναψε το καντήλι και θα κοπάσουν οι σύγχρονες μπόρες της παραπληροφόρησης στην ανεμοδαρμένη σου ψυχή.
Η ελπίδα κυοφορεί …...ΤΟ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Διαβάστηκε 2500 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 13:27

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.