Τα S-400, ο Τούρκος και ο Έλληνας

Συμφέροντα βαρβάρων θα χωρίσουν την συμφωνία διαμελισμού της Ελλάδας (μείωση της ελληνικής επικράτειας..), της Τουρκίας (Μικρή και Ευρωπαϊκή Τουρκία) και της αρπαγής των ενεργειακών αποθεμάτων …..
Οι απάτριδες ηγέτες ξεφυτρώνουν σε όλα τα καίρια πόστα ,ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός «Μικρά ,αδύναμα και εξαρτημένα κράτη». Την οικοδομούν συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης και πολίτες άνεργοι ,ανασφαλείς και απελπισμένοι οι οποίοι παραμένουν ανέλπιδα δεμένοι - υποθηκευμένοι σε τραπεζικούς μηχανισμούς. Πολίτες και κράτη χρωστάνε και υποκλίνονται στο αόρατο κεφάλαιο . Οι ομοιογενείς λαοί με συγκεκριμένη θρησκεία ,παράδοση ,ήθη και έθιμα οφείλουν να «αλλοιωθούν» και οι «εν ανάγκη» ευρισκόμενοι λαθρομετανάστες = νέοι έποικοι, επιδοτούνται με κατοικία, λαμβάνουν επίδομα και ας μην εργάστηκαν και ας εισέβαλαν παράνομα ,παίρνουν άδεια εργασίας και όλα αυτά εφ’ όρου ζωής. Εσείς Ευρωπαίοι Έλληνες συμπολίτες μαστίζεστε από 30% ανεργία, εργασία δεν βρίσκετε και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ στις οποίες χρωστάτε δεν λένε : «Εσύ Έλληνα άνεργε που χρωστάς και δεν έχεις να πληρώσεις πήγαινε στο τάδε Ευρωπαϊκό κράτος να εργαστείς για πέντε χρόνια ,θα έχεις δουλειά και σπίτι ,για να μπορέσεις σιγά –σιγά θα ξεχρεώνεις ,ενώ ταυτόχρονα η οικογένεια σου θα έχει ψωμί και υγειονομική ασφάλεια.…..».
ΟΧΙ ,φίλε μου ! Να μένεις απελπισμένος και να συνειδητοποιείς ότι η Ευρώπη , «ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ», δεν νοιάζεται για τους επιμέρους λαούς της. Το ΜΟΝΟ που ζητά είναι η δημιουργία ΕΝΟΣ Σύμμεικτου λαού. Επιδοτεί Μουσουλμάνους και όχι Ευρωπαίους άνεργους χριστιανούς ,διότι ακόμα και αυτές οι θρησκείες «πρέπει να κατηγορηθούν», «πρέπει να πέσουν» και στην θέση τους να φυτρώσει η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ των εικονικά ενωμένων Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Εβραίων και κάθε άλλων καρυδιών…

Τώρα ζούμε την παρέμβαση του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ είδε την αλαζονεία, όσων δόλια σταύρωσαν τον ΥΙΟ του ΘΕΟ και ΘΕΟ ΧΡΙΣΤΟ, άφησε το λόγο της ΑΓΑΠΗΣ και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ να απλωθεί σε όλα τα έθνη ΑΛΛΑ η ΥΠΟΜΟΝΗ έχει και ΌΡΙΑ. Τα συνεχή χτυπήματα στο άλλο μάγουλο, η αδυναμία κατανόησης της ΑΓΑΠΗΣ ,οι σαρκικές ανωμαλίες των ανθρώπων, μα κυρίως οι ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ που εγκατέλειψαν το ποίμνιο και πορεύονται την γλυκιά οδό του «Γκορμπατσόφ» διαλύοντας εκ των έσω το οικοδόμιμα, γέμισαν και ξεχείλισαν το ποτήρι.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων διάλυσε τη Σοβιετική Ένωση, μα ο «Γκορμπατσόφ», απέτυχε στη δεύτερη επιχείρηση, δηλαδή στην προσπάθεια αναρρίχησης στο τιμόνι της Ρωσικής ηγεσίας. Η Ρωσία ψήφισε Γιέλτσιν και η σιωπηλή ανοικοδόμηση άρχισε. Η διαδοχή του Πούτιν στο ηγετικό αξίωμα έδωσε το πατριωτικό στοιχείο. Η συμφωνία Ρωσίας-Κίνας έδεσε το γλυκό και ο «απόγονος των Ρως» είναι έτοιμος να παίζει τον ρόλο που του έχει ανατεθεί στα πολεμικά γεγονότα της «προφητείας περί Κωνσταντινουπόλεως».
ΌΧΙ δεν θα πορευθεί ΜΟΝΟΣ του απέναντι στους ΔΕΚΑΟΧΤΩ Ευρωπαίους…..

ΘΑ βρεθούν άλλοι ΔΥΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ώστε να πληρωθεί ο αριθμός της ΤΡΙΑΔΑΣ που θα αντισταθεί (ο καθένας τους για τα δικά τους συμφέροντα) ,και θα πρωτοστατήσει στην ανατροπή του δολίου σχεδίου των 18 ,εκείνων που προετοιμάζουν την οδό του από μηχανής θεού ,του ΕΝΟΣ πολιτικού και Θρησκευτικού ηγέτη(για τον λόγο αυτό ζητούν επίμονα την ένωση των χριστιανών χωρίς τις προϋποθέσεις του ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ).
«Οι Τούρκοι θα γνωρίζουν ΤΡΕΙΣ ημέρες νωρίτερα το μυστικό από τους Χριστιανούς» , δηλαδή στα χαρτιά και εικονικά χριστιανοί Ευρωπαίοι δεν θα γνωρίζουν το μυστικό που η Ρωσία θα δώσει στην Τουρκία του Ερντογάν, ο οποίος λαμβάνει κάθε λογής οπλική υποστήριξη από την Ρωσία διότι ΆΛΛΑΞΕ στρατόπεδο ,αφού οι πονηροί Ευρωπαίοι ΖΗΤΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ και όχι Τουρκία των 75 εκατομμυρίων. Ο Ερντογάν ως γνήσιος πατριώτης «Μείωση της Τουρκικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης»…..ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ και αποστρατικοποιημένα Ελληνικά νησιά ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ.
Σε τέτοια ανοίγματα οφείλεις να έχεις ικανούς και κατάλληλους ανθρώπους…
Οι δε ΜΥΣΤΙΚΕΣ υπηρεσίες της Τουρκίας μπορούν να προστατεύσουν ,ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Τα S-300 ,S-400 και το κάθε λογής πολεμικό υλικό έρχεται για να στραφεί προς τους Ευρωπαίους σχεδιαστές της καταστροφής του 1922, της παραχώρησης του 38% της Κυπριακής γης ,της υποθήκης των αμύθητων Ελληνικών «οικοπέδων». Αυτοί χρεώθηκαν την «αρπαγή της γης των ΕΠΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ της αποκάλυψης», το δάνειο ορίζεται ληξιπρόθεσμο και οι Δανειστές οφείλουν να περάσουν από το ΤΑΜΕΙΟ.
Οι ‘Έλληνες δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τα σπίτια τους, το ευρωπαϊκό φαρμάκι νάρκωσε ήθη ,έθιμα, παραδόσεις και θρησκεία, αλλά και πολλούς πολίτες .Επίγειος Θεός υψώνεται το χρήμα και αγώνες για πατριωτικά ιδανικά να «σπιλώνονται », ως ακραία εθνικιστικά φαινόμενα. Η ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορεί παρά να μείνει ΑΜΕΤΟΧΗ του πολέμου αυτού. Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ της θα επιβεβαιωθεί σύντομα..

ΕΚΕΙ στην μοιρασιά ,χάλασε η συμφωνία ….
Το πραξικόπημα ΑΠΕΤΥΧΕ , η Τουρκία του Ερντογάν δεν επιτέθηκε στην Ελλάδα. Τα παλαιά σενάρια της Τουρκικής επίθεσης και κατάληψης των νησιών με τα «ανοιχτά σύνορα» πέρασαν και οι Αθηναίοι φίλοι του σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας ψάχνουν αφορμές για να γλυτώσουν τους «απάτριδες Ευρωπαίους», που εκδιώχνει από τον κόρφο της η Τουρκία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ στα Μυστήρια της Ορθόδοξη εκκλησία;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ το εκκλησιαστικό πηδάλιο;
ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ την Ορθόδοξη πίστη από την ένωση και την Πανθρησκεία;
Προφανώς ΌΧΙ και για αυτό κοιτάτε μα δεν βλέπετε, διαβάζετε και δε νοείτε…
Πολλοί ενεργά υποβοηθάνε με τις πένες τους το «νανούρισμα» της κοινής γνώμης, διότι μπήκαν όλα τα κράτη στην μάχη κατά του ΧΡΙΣΤΟΥ, ακόμα και οι ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ εγκαταλείψανε. «Εναπομείναντες Πιστοί» μένουν και όχι κράτη.
ΕΚΕΙ στα θολά νερά των γεωτρήσεων όπου οι «δημοκρατικές διαδικασίες » της βουλευτικής ασυλίας συναντούν τις «αδελφές» του μαύρου χρυσού ,εκεί όπου κράτη και εταιρίες μπλέκονται στο τελικό «ταγκό» της παγκόσμιας κυριαρχίας, ξεφυτρώνει και η ΑΓΓΛΙΑ ….
Λέτε η Μείωση των 27 να συνεχίζεται;
Λέτε να συμπληρώθηκε η τριάδα;

Πάντος η γη ευθύνης του Ιωάννη του Θεολόγου ΖΗΤΑ ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ και τον ΙΔΙΟ ως αρχηγό των «εναπομεινάντων πιστών» και των «υπολειμμάτων των στρατών» που θα επιζήσουν της τιτάνιας σύγκρουσης…...των τριών κατά των δεκαοχτώ…
ΞΥΠΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, το αντίτιμο του εισιτηρίου εξαργυρώνεται με καντήλι, προσευχή, μετάνοια, εξομολόγηση, αγαθές πράξεις και αλάργα από τις «συμπληγάδες πέτρες» της Πανθρησκείας….

Διαβάστηκε 2569 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 12:56

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.