Ο Επίσκοπος και ο γεωπολιτικός αναλυτής

Ο Επίσκοπος και ο γεωστρατηγικός αναλυτής

Το μέλλον γνωρίζει ΜΟΝΟ ο ΘΕΟΣ .
Οι πυγολαμπίδες που περιφέρονται στο σκοτάδι διεκδικούν το «χάρισμα» …
Μπορούν άραγε τα επίγεια κέντρα εξουσίας και οι μηχανισμοί τους να «οδηγήσουν» έναν «Γκορμπατσόφ» στην ηγεσία ενός κράτους για να το διαλύσει από μέσα σίγουρα, αναίμακτα ή με μικρές απώλειες; Μήπως μπορούν να επανδρώνουν νευραλγικές θέσεις με ανίκανα στελέχη, ώστε να αποκόψουν κάθε πιθανή άμυνα; Είναι πιθανόν να κινούν πυρήνες προβλημάτων και να «απειλούν» ή να «λασπώνουν» ζωές ανθρώπων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες εκτός σχεδίου; Έχουν την ισχύ να φυτεύουν ειρηνικές «επαναστάσεις» και να αλλάζουν την πολιτική γραμμή; Ενδέχεται άραγε τα ΚΕΝΤΡΑ ενημέρωσης ανάλογα με τον χρηματοδότη να διαδίδουν τις κατάλληλες ειδήσεις ,ώστε να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, για να «κοιμάται» ήσυχο το θύμα(της εισβολής της Κύπρου) ή να μένει «ξάγρυπνο» περιμένοντας επίθεση από την ανατολή τη στιγμή του το λεηλατούν από την Δύση;
Βέβαια σε αυτή την ομάδα ερωτημάτων οφείλουμε να συμπεριλάβουμε και τον ρόλο που αναλαμβάνουν «πρόσωπα» ,που παρουσιάζονται ως προφήτες (ή καλύτερα ερμηνευτές προφητειών) γεγονότων που έχουν σχεδιαστεί ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.
«Προφητεύουν» τα μελλούμενα που καθοδηγούνται προς συγκεκριμένη κατεύθηνση….
Ο «Γεωστρατηγικός αναλυτής» έδωσε πληροφορίες στον Επίσκοπο…..
Η ανθρώπινη γνώση έδωσε μήνυμα στον λειτουργό του Θεού…

Μα μήπως όφειλε να είναι αντίστροφη η ροή των «ειδήσεων» ;
Διότι όφειλε ο Ιερέας ή ο Επίσκοπος ως υπηρέτης του ΘΕΟΥ (που γνωρίζει το μέλλον)να δίνει το «Φως» των μελλούμενων ή αν δε γνωρίζει να σιωπά και ο αναλυτής να ακούει, να συνδέει και να αφήνει ανοιχτά παράθυρα ενδεχομένων;

Λέει ο θυμόσοφος λαός: «Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.»
Μήπως έφυγε το κεφάλι;
Στην Ορθόδοξη εκκλησία ,κεφαλή έχουμε το ΧΡΙΣΤΟ, διότι ΑΥΤΟΣ την ίδρυσε και δια των Αποστόλων και επισκόπων έφτασε σ΄εμάς. Στην πορεία του χρόνου τα συμφέροντα που «σταύρωσαν» το ΧΡΙΣΤΟ , σταυρώνουν την εκκλησία καθώς οι αιρέσεις και το Σχίσμα του 1054 δίνουν τα πρώτα εσωτερικά χτύπημα. Η πρώτη εκκλησία (Ορθόδοξη)του ΧΡΙΣΤΟΥ έβαλε τη Σύνοδο όλων των επισκόπων ,ως εκφραστή της θέλησης ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ επί της γης. Οι αποφάσεις που θα παρθούν σε μία σύνοδο δεν μπορούν να αναιρεθούν από άλλη ,διότι εάν η μία ακυρώνει την άλλη χάνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η Ορθοδοξία περιμένει την επιστροφή όλων των προβάτων που έφυγαν από τον ΈΝΑ και ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ μα υπό προϋποθέσεις. Πηδάλιο έχει στα χέρια του ο καπετάνιος για να κυβερνά το σκάφος, στόχος όχι μόνο το ταξίδι, αλλά η ασφαλή επιστροφή των έμψυχων επιβατών και πληρωμάτων στο λιμάνι και η παράδοση των άψυχων φορτίων στον παραλήπτη. ΠΗΔΑΛΙΟ έχει και η εκκλησία επάνω στο οποίο οφείλει να βασίζεται ο Αρχιεπίσκοπος, ο Επίσκοπος, ο Ιερέας και κάθε βαπτισμένος ορθόδοξος….
Εδώ «πωλείται Πατρίς», ποιο ΠΗΔΑΛΙΟ και τι πηδάλιο ψάχνεις αδελφέ μου; Υπακοή στο «αμαχητί» εγκατάλειψη της Μικράς Ασίας.
Υπακοή στην άνευ όρων «ένωση» πρώτα των χριστιανών.
Υπακοή στην επιτακτική ανάγκη εφαρμογής της «Πανθρησκείας» ,διότι καμία θρησκεία δεν κατέχει την αλήθεια ,όλες είναι ισότιμα τμήματα της αλήθειας….
Υπακοή στην ισχυρή προσωπική βούληση του Ενός που δεν ήρθε αλλά θα έρθει και για τον λόγο αυτό προετοιμάζουν (πολιτικοί και θρησκευτικοί αρχηγοί)την οδό του. Σ΄αυτόν τον από μηχανή θεό θα δοθεί η πολιτική και η θρησκευτική εξουσία, θα λύσει τα τεχνικά προβλήματα των πολιτών που ανάξιοι πολιτικοί δημιούργησαν και σαν λυτρωτής θα βασιλεύσει(για λίγο).
Η μάχη συνεχίζεται αλλά σε αυτό το σημείο έλαβε άλλη διάσταση, διότι απορρίπτουμε την ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και πορευόμαστε σε «διαδήλωση», εισχωρούμε σε πλήθος με άγνωστο ποινικό μητρώο, η ομίχλη μας κυκλώνει και κάθε καρυδιάς καρύδι έρχεται με θολές προθέσεις, η υπογραφή της «ένωσης» δεν βαραίνει μόνο τον υπογράφοντα θρησκευτικό εκπρόσωπο αλλά έχει αντίκτυπο σε κάθε Ορθόδοξο άνθρωπο ,η εκκλησία έμεινε ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ……

Όσοι βαδίζουν χωρίς Πηδάλιο στην Πανθρησκεία αποτάσσουν του ΧΡΙΣΤΟ.
Όσοι ποιμένες αφήνουν το ΧΡΙΣΤΟ εγκαταλείπουν το ορθόδοξο ποίμνιο.
Ταξιδεύουν για να ΠΑΡΟΥΝ πληροφορίες από «αναλυτές» και κέντρα εξουσίας. Μπορεί άραγε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ τους;

Οι λίγοι θα βγουν στο Μαντρότοιχο και θα φωνάζουν στα πρόβατα, αυτοί θα εκδιώκονται από τις ενορίες τους ,θα συκοφαντούνται και ο επίγειος μισθός θα χάνεται μα οι «εναπομείναντες» πιστοί δεν θα παρασυρθούν και μαζί με τους «εν μεταστάσει » Ηλία ,Ενώχ και Ιωάννη θα σχηματίσουν εκείνη την ΠΕΤΡΑ που θα αποκολληθεί και θα ρίξει τον ψεύτικο Γίγαντα. Αυτόν που ορθώνεται απειλητικά εμπρός μας εδώ στη Νέα τάξη πραγμάτων αλλά παραμένει αδύναμος ,διότι έχει πόδια από πηλό. Αυτά τα πήλινα πόδια δημιούργησαν τα πάμπλουτα κέντρα εξουσίας, τα χρεοκοπημένα κράτη «σωματοφύλακες» , οι υποτελείς πολιτικοί, στρατιωτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες που ξέχασαν ποιόν «υπηρετούν» και οι εν σκιά άβουλοι που κινούνται ενάντια στην κεφαλή,όλοι αυτοί περιμένουν την ΠΕΤΡΑ.
Η Υπομονή του ΠΑΤΕΡΑ τελείωσε, ζούμε τη μικρή περίοδο παράτασης. Η Νέα Τάξη θα περιορίζει την «ρευστότητα» του χρήματος, θα ζητά «κάρτες του πολίτη» και θα επιδιώκει την αχρήματη κοινωνία με το «σφράγισμα» των τσιπ. Το ζωικό βασίλειο σφραγίστηκε εύκολα και δίχως αντιρρήσεις. Στους ανθρώπους το σχέδιο προχωρά με πολλά πιλοτικά- εθελοντικά προγράμματα σφραγίσματος(μικρός κόκκος ρυζιού στο χέρι) στην εργασία ακόμα και σε προπληρωμένα εισιτήρια τρένων της Σκανδιναβία. Η προετοιμασία της τελική αναμέτρηση των δυο πόλων επάνω στη γη τελειώνει, η μάχη είναι αναπόφευκτη και ο καθένας ξεχωριστά οφείλει να λάβει θέση. Οι Χριστιανοί βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, διότι γνωρίζουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου και το «χάραγμα». Εσύ διάλεξε είτε την ανάπαυση στα ωραία λόγια των Φαρισαίων που χθες Σταύρωσαν το ΧΡΙΣΤΟ και σήμερα επιδοτούν την «άνευ όρων» είσοδο στο πολυδιαφημισμένο Σαπιοκάραβο της Πανθρησκείας ή βάζεις το ατομικό σωσίβιο της (μετάνοιας , της εξομολόγησης και των καλών έργων), μπαίνεις στη λέμβο ( Κιβωτό των «εναπομεινάντων» Ορθόδοξων με «Πηδάλιο» ) και αφήνεις τη ζωή σου στο ΥΠΕΡΟΧΟ σχέδιο Σωτηρίας του ΧΡΙΣΤΟΥ.

Διαβάστηκε 2661 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 14:34

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.