ΝΑΤΟ- ΟΤΑΝ έγινε το 28-1

ΟΤΑΝ έγινε το 28-1

Δια της ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ του ΥΙΟΥ του ΘΕΟΥ , ΘΕΟΥ και ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ τα προφητικά κείμενα των γραφών δεν έχουν εκπληρωθεί και οι Ιουδαίοι έως σήμερα αναφωνούν στις επικλήσεις και τις προσευχές τους, το: «θα έρθει» αυτός από την φυλή τους ,θα του παραδοθεί η εξουσία από τους ηγέτες των κρατών και αφού λάβει την πολιτική και θρησκευτική εξουσία θα ηγηθεί όλων .
Η ΜΗ εμφάνιση του έχει αναστατώσει τους πλούσιους και για τον λόγο αυτό σκηνοθετούν σαν σε ταινία το σκηνικό της «Αρχαίας ελληνικής τραγωδίας». Εκεί οι αποφάσεις των θνητών και η πλοκή του έργου έφερνε το ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Εδώ στην ωμή πραγματικότητα της «Δημοκρατίας» χρησιμοποιούν οι πολιτικοί την «ασυλία» που τους προσφέρει ο νόμος ,ώστε ακόμα και επιβεβαιωμένες εσκεμμένες αποφάσεις που προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές σε πολίτες και σε δημόσια περιουσία να ΜΗΝ είναι σε θέση να τους αναιρέσουν τα «εκλογικά δικαιώματα» ή να τους δικάσουν. Έτσι οι «δημοκρατικές» αποφάσεις της «κομματικής πειθαρχίας», οι εξαγγελίες «της ισχυρής Δραχμής», «του ισχυρού Χρηματιστηρίου», «της μειωμένης της Θητείας», «το κλείσιμο των στρατοπέδων», «την επιδοτούμενη λαθρομετανάστευση» πέφτουν βροχή . Οι βάρκες ή τα αόρατα φουσκωτά εισέρχονταν ανενόχλητα στις αφύλακτες Ελληνικές ακτογραμμές άφηναν παράνομα διακινούμενους πλούσιους που πλήρωναν 3-7000 ευρώ και ο επί το πλείστον μουσουλμανικός ανδρικός πληθυσμός πατούσε σε τόπους «σβησμένους από τον χάρτη». Πλοία λέει «φαντάσματα» προσεγγίζουν τις ακτές ελληνικών νησιών και αφήνουν όπλα για τους «επιδοτούμενους φτωχούς» και παράνομους των ανοιχτών ανατολικών συνόρων…
ΛΕΤΕ αυτά να έχουν σχέση με το «μείωση της ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης», ώστε να λάβει το «όνειρο» της Ψαρούδας σάρκα και οστά;
ΛΕΤΕ να φέρνουν πολλαπλά τεχνικά ΑΔΙΕΞΟΔΑ, ώστε οι πολίτες απελπισμένοι να παραμιλούν, να φοβούνται , να ζουν σε ανασφάλεια, να αυτοκτονούν ,να εκλιπαρούν για τα αυτονόητα και για ΕΝΑ ΛΥΤΡΩΤΗ και Μεσσία;

Τα Τρία Τεχνητά αδιέξοδα που επιθυμεί ο ΈΝΑΣ.
Υποτελείς και άβουλες κυβερνήσεις.
Λαθρομετανάστες για δημιουργία ενός σύμμεικτου λαού με τσίπ ασφαλείας στο χέρι.
Μικρά και αδύναμα κράτη.
Η μεγάλη Σοβιετική Ένωση διάλυσε εκ των έσω. Η μεγάλη Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε με αίμα χρησιμοποιώντας τις «θρησκευτικές διαφορές» που έβοσκαν. Η Ελλάδα θα έρχονταν στα γεωγραφικά όρια της ,εκείνα που προέβλεπε το σχέδιο απελευθέρωσης από τους Τούρκους του 1821, στο «ΕΛΛΑΣ κάτω από τα Τέμπη», σε εκείνα «προ των Βαλκανικών Αγώνων και του Πρώτου Παγκοσμίου». Ο Δούρειος ίππος των Αθηνών έκανε καλή προετοιμασία ,έβαλε όλες τις προϋποθέσεις, πρόσεξε κάθε λεπτομέρεια, έχοντας οδηγό την Μικρασιατική καταστροφή και την Κυπριακή τραγωδία . Η «αμαχητί παράδοση» συνεχίζεται καθώς έδωσε ακόμα και την «ηλεκτρονική προστασία» του κράτους στο κέντρο της Ευρώπης και σε διεθνείς εταιρίες εκτός των τειχών.
ΑΘΗΝΑ θα μείνεις μια επαρχιακή πόλη ,διότι δεν βαστάς το ΒΑΡΟΣ της Πρωτεύουσας των ΕΛΛΗΝΩΝ, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Μα η μεγάλη Τουρκία έμαθε να «παίρνει» όσα «αμαχητί» αφήνει η Αθήνα…..
ΓΙΑΤΙ να αφήσει τα 2/3 της Τουρκικής επικράτειας για να λάβει 10 Ελληνικά νησιά;
ΓΙΑΤΙ να δώσει «αμαχητί» γη σε Κούρδους και σε όσους άλλοι επιθυμούν;
ΈΧΕΙ υπηρεσίες που μπορούν να προστατεύσουν πρωθυπουργό και το σχέδιο του.
ΈΧΕΙ πολυπληθή χώρα και ΘΗΤΕΙΑ ΟΧΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ.
ΈΧΕΙ στρατιωτική ισχύ και οπλικά συστήματα «επιδοτούμενα » από την Ευρώπη.
ΚΑΤΕΧΕΙ κομβικά γεωγραφικά σημεία.

Η ΜΕΓΑΛΗ Τουρκία οικιοθελώς μικρό και ευρωπαϊκό κράτος δεν έγινε.
Το ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ταιριάζει σε αποτυχημένες απόπειρες και πραξικόπημα.
Ο ηθικός αυτουργός βρέθηκε, οι αθώες μάσκες έπεσαν και οι ένοχοι απολογούνται.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ έλαβε χώρα και η ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ των εχθρών μου ,ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.
ΣΤΡΟΦΗ προς τον απόγονο των ΡΩΣ.
ΌΧΙ μόνο συμφωνίες αγωγών πετρελαίων αλλά και πολεμικό υλικό.
Τα πυραυλικά συστήματα S-300 ή S-400 ,τα νέας γενιάς πολεμικά αεροσκάφη και κάθε άλλη οπλική ενίσχυση που θα λαμβάνει η Τουρκία του ΕΡΝΤΟΓΑΝ από τον ΡΩΣ δεν πρόκειται να στραφούν κατά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ (διότι η ΕΛΛΑΣ θα μένει αμέτοχη στα πολεμικά γεγονότα που ακολουθούν) αλλά στρέφεται κατά των σχεδιαστών(«της Ευρωπαϊκής Τουρκίας», «της μείωσης της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης» ,της Μικρασιατικής καταστροφής ,της Κύπρου του 1974).

Κατηγορούν όλα τα Ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης τον Ερντογάν και αφορμές θα βρίσκουν πολλές(για την Ψαρούδα ΚΑΜΙΑ) ,διότι δεν θέλουν μόνο να τον μειώσουν στα μάτια των πολιτών αλλά συνειδητά προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την Τρίτη εναλλακτική λύση , αυτή της μετωπικής επίθεσης.
ΑΠΟΚΟΠΗΚΕ ο ομφάλιος λώρος μεταξύ Ν.Α.Τ.Ο. και ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΛΕΤΕ γι’αυτό ΦΕΥΓΕΙ η Νατοϊκή πολεμική Βάση από το Ιντσιρλίκ της Τουρκίας;
ΛΕΤΕ η τεχνολογία των H.A.A.R.P ή άλλων συστημάτων που μας περιτριγυρίζουν στο διάστημα να βρίσκεται στα χέρια και στην διάθεση του σχεδίου;

Ένας σεισμός 5-6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ δεν αποτελεί μεγάλος (εμπρός στο 8,5 και στο 9), μπορεί όμως να είναι ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ του. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ αποτελεί κομβικό «σημείο των γραφών» ,έρχεται πριν τη γενική σύρραξη ή και κατά την διάρκεια της ….
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί θα επιχειρούν να λύσουν το πρόβλημα με την πένα …
Το 2017 παραμένει έτος γενικής ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ….
ΜΑ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, διότι τα μέλη βρέθηκαν σε ανατροπή σχεδίου...
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ επιθυμεί ΠΑΡΑΤΑΣΗ και επιβάλει ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Τώρα θα χορεύεται στον ρυθμό του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
Ν.Α.Τ.Ο. ΟΤΑΝ τα 28 Μέλη – ΤΟΥΡΚΙΑ έγινε 27….
Η Μείωση συνεχίζεται….

Διαβάστηκε 2756 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 06:08

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.