ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους Βασιλείς επειδή έχουν κατακτήσει προ πολλού την οικονομική ισχύ, καταστρώνουν σχέδια επί χάρτου και μάλιστα Παγκοσμίου. Δεν ξεχνούν και γνωρίζουν ότι δια της ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ οι γραφές των πλούσιων δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Ακόμα και σήμερα αναμένουν, προσμένουν και παρακαλούν την έλευση του Μεσσία που θα τους γλυτώσει από τα δεινά και θα τους οδηγήσει στην κορυφή της ηγεσίας του ορατού ετούτου κόσμου. Ανεκπλήρωτες ως σήμερα παραμένουν οι γραφές και αναφωνούν ακόμα «θα έρθει»….
Κατέκτησαν σιωπηλά όλα τα πόστα εξουσίας, αλλά φως στον ορίζοντα δε βγαίνει!!!
Ας «δανειστούμε » τον από μηχανής Θεό της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.

Στόχοι:
Α) Υποτελείς ηγεσίες, έτοιμες να παραδώσουν την εξουσία στον ΕΝΑΝ .
Β) Μικρά και αδύναμα κράτη.
Γ) Σύμμεικτοι λαοί να απομείνουν δίχως εθνική ταυτότητα και χαρακτηριστικά.
Δ) Οι σημαίες να κατεβούν και η έννοια του Έθνους να καταρρεύσει.
Ε) Απελπισία ,ανασφάλεια, αδιέξοδο, ώστε να φαίνεται η απουσία του «Μεσσία».

Το σχέδιο απλό:
Δια της «Περεστρόικα» έπεσε το «αντίπαλο δέος» και δια των «Επαναστάσεων» δημιουργούνται εξεγέρσεις, πόλεμοι ,αλλαγές συνόρων. Όλα αυτά φέρνουν μικρά ,αδύνατα και εξαρτημένα οικονομικά κράτη με υποτελείς κυβερνήσεις, που ενδιαφέρονται για την προώθηση του σχεδίου και όχι τους λαούς τους. Οι μικροί υποτάχθηκαν.

Το πρόβλημα της μεγάλης και ισχυρής Ρωσίας, θέλει λύση.
Η πολυπληθής Τουρκία των 75 εκατομμυρίων και η Ελλάδα αποτελεί το «δόλωμα».

Η Ελληνική πλευρά είπε: «Μείωση της Ελληνικής επικράτειας… ».
Η Τουρκική όμως έχει ένα Πρωθυπουργό που του έγιναν 4-5 απόπειρες δολοφονίας ,άρα έχει ισχυρές υπηρεσίες που μπορούν να προστατεύσουν την πολιτική ηγεσία.
Το Πραξικόπημα ενάντια του Ερντογάν ήταν το δεύτερο χαρτί τους.
Ήθελαν τη Στρατιωτική Ηγεσία ,ώστε να προχωρήσουν στο τελικό σχέδιο.
Η Τουρκία καταλαμβάνει δια περιπάτου τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, διότι η ΕΙΣΒΟΛΗ έγινε ειρηνικά και είναι επιδοτούμενη από την Ευρώπη και την Αθήνα. Οι αγνώστων ποινικών μητρώων ομόθρησκοι των Τούρκων είναι «εμπειροπόλεμοι» και καταγεγραμμένοι στα επίσημα ευρωπαϊκά έγγραφα στις «Πύλες εισόδου»= Νησιά= Νέα Ευρωπαϊκή Τουρκία. ( Θεομάχοι και ανθέλληνες , πόσα εκατομμύρια εισήλθαν στα τόσα χρόνια της ειρηνικής εισβολής; ) Δεν αποτελούσαν μόνο οι νησιώτες το «μείωση της ελληνικής επικράτειας», αλλά και όσα σημεία «φιλοξενούν » καταυλισμούς (ευρισκόμενοι σε «διασπορά») , που περίμεναν να λάβουν το σύνθημα και να ορθώσουν το όνειρο της «Μακεδονίας», των Σκοπίων που έλαβαν ως ΔΩΡΟ από την Ευρώπη. Η δε Μεγάλη Τσαμουρία δεν θα έλειπε από το χάρτη.
Πολυλογά, που θα βρουν τα όπλα;
Λέτε από τα αφύλακτα σύνορα να εισέρχονται μόνο λαθρομετανάστες ή μήπως περνούν εύκολα και άλλα παράνομο φορτία ;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινε το «Ελλάς κάτω από τα Τέμπη».
Η Τουρκία των Πραξικοπηματίων καταλαμβάνει τα «δυτικά όρια της ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ», «κλείνει τα στενά» και ωθεί την Ρωσία σε πολεμική κάθοδο.
Η Τουρκία προσωρινά αντιστέκεται μα σύντομα ζητά την βοήθεια του Ν.Α.Τ.Ο.
Μόνη η Ρωσία μάχεται Τούρκους και Ευρωπαίους ,τελικά αποδυναμωμένη υποχωρεί. Το δυνατό Ν.Α.Τ.Ο. ολοκληρώνει το σχέδιο καθώς επιβάλλει στην αδύναμη Τουρκία το σχέδιο. Εμφανίζεται «στη γη της» η Νέα Ευρωπαϊκή Τουρκία, το Κουρδιστάν, η Μεγάλη Αρμενία και ότι άλλο έχουν σχεδιάσει.
Τα τοπικά προβλήματα έχουν λυθεί, όλοι οι λαοί έχουν μικρές Πατρίδες, όλοι οι στρατοί είναι βαριά πληγωμένοι ,οι πολίτες δια του πολέμου σε απόγνωση και απελπισία . Η πολιτική ηγεσία «θρηνεί» για το λάθος του πολέμου και η θρησκευτική εξουσία δια των «οικουμενιστών» ζητά και έχει ένα αρχηγό.
Ο από μηχανής Θεός έχει ΟΛΑ όσα χρειάζεται …..
Έφτασε η ώρα του ψεύτικου μεσσία….
Το χρήμα ως μέσο συναλλαγής τελείωσε.
Λάβετε το χάραγμα στο χέρι για να τρώτε…

Το σχέδιο του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Η «κάστα» των πολιτικών ήταν και είναι μακριά από την Ορθόδοξη πίστη και αυτό δεν αποτελεί ούτε μυστικό αλλά ούτε και έκπληξη. Την ΟΡΓΗ και την επιτακτική ανάγκη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ προκάλεσαν οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Θρησκευτικοί ΠΟΙΜΕΝΕΣ που εγκαταλείπουν τον ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟ και το Ορθόδοξο ποίμνιο για να συνταχτούν με την αίρεση και το εωσφορικό σχέδιο της «οικουμενικής ένωσης».
«Κάθισε εις τα δεξιά ΜΟΥ έως θέσω τους εχθρούς ΣΟΥ υποπόδιο των ποδών ΣΟΥ».
«Συμφέροντα βαρβάρων θα χωρίσουν τη συμφωνία».

ΚΡΑΤΑ τον Ερντογάν στη θέση του και πες του:
«Η ΕΥΡΩΠΗ σε πούλησε ,ΠΗΓΑΙΝΕ στην αγκαλιά της ΡΩΣΙΑΣ.»
Ξεκινά ένα ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ειδύλλιο, μία ΝΕΑ συνεργασίας και φιλία μεταξύ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ( του Ερντογάν) και της ΡΩΣΙΑΣ. Τα σημάδια θα φαίνονται καθημερινά και τα άρθρα των ακριβοπληρωμένων καθοδηγητών της κοινής γνώμης θα στάζουν την «οργή» κατά του Ερντογάν ,διότι αναπάντεχα «άλλαξε το σχέδιο των επίγειων θνητών» . Η Νέα Τάξη έχασε τον έλεγχο και τραβά το τελευταίο της χαρτί .
Τα παιδιά της Ευρώπης ,οι στρατιώτες που πρέπει να βγάλουν το «φίδι από την τρύπα» ,μα κυρίως η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ.
Οι «ειρηνικοί εισβολής » δεν μπορούν να εκπληρώσουν το σχέδιο «μείωσης της Ελληνικής επικράτειας» και το «Ελλάς κάτω από τα Τέμπη» ,διότι η Μαμά Τουρκία δεν συμμετέχει στον οικιοθελώς διαμελισμό της Τουρκίας.

Το Ν.Α.Τ.Ο. και οι «σύμμαχοι» θα απομονώνουν την Μεγάλη και Αγαπημένη (ως χθες Τουρκία) και θα ενισχύουν στρατιωτικά την Ελλάδα. ΠΑΡΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ και ΔΩΡΑ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ.

Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ της παρέμβασης θα επιβεβαιώνεται καθημερινά και σύντομα στους ΔΥΟ ( Ρωσία –Τουρκία) θα προστεθεί και ο Τρίτος, διότι ΤΡΙΑ κράτη και ΟΧΙ μόνο η ΡΩΣΙΑ θα αντισταθούν. Απέναντι τους όχι τα 28 μέλη ( 10 ο αριθμός των ουδέτερων κρατών που θα απέχουν από το πολεμικό σχέδιο ) αλλά τα 18 κράτη του Ν.Α.Τ.Ο. που θα αναλάβουν να εκπληρώσουν τη γραφή και θα προχωρήσουν σε ΠΟΛΕΜΟ για να εκπληρώσουν το ληξιπρόθεσμο γραμμάτιο των Ευρωπαίων προς τους Έλληνες της Μικράς Ασίας του 1922.
Ο Αρχιστράτηγος Κολοκοτρώνης είπε:«Με Αρχηγό τον Χριστό και όχι άνθρωπο» θα ελευθερωθεί η Πατρίδα. Θνητός από την «κάστα» των λαοπλάνων πολιτικών δεν δύναται να ηγηθεί της Πόλεως. Έφτασε η ώρα . ΑΝΑΞΙΟΙ κληρικοί και λαϊκοί δεν πλησιάζουν ,μόνο όσοι φέρουν τη λευκή στολή της εξομολόγησης ,διότι τις πύλες φυλούν ασώματες δυνάμεις. Οι επτά εκκλησίες της Μικράς Ασίας ανακαινίζονται !!!
ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΕ είσαι ο υπεύθυνος Απόστολος της Μικράς Ασίας, ΕΣΥ και ο « εν μεταστάσει », «έσω έτοιμος».
ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΕ ανάλαβε την ΠΟΛΙΝ.

Διαβάστηκε 2594 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 14:59

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.